Kul med design

Det är kul med design tycker jag, även om jag inte är så duktig på det så är det kul att se på andra designer och se vad man kan inspireras av och vad man skulle kunna göra själv hemma.Det är ju kul att kunna uppdatera hemmet lite så att det blir så som man vill ha det och att det kan bli så fint som man vill ha det. 
Ibland brukar jag kolla på en serie som visar häftiga hus som har en seriell design och det är så kul och se det även om det inte är något som jag kommer att ha själv.

Häftigt med så stora hus

Ja det är härligt hus vissa vill ha sina hus och vissa vill ha hissar och verkligen modernisera hiss så att det ser väldigt häftigt ut. Ja det finns så mycket som man kan göra och så många häftiga idéer om hur man kan göra och vad som kommer att bli bäst och vad som man egentligen tycker är speciellt kul och spännande att hålla på med.
Ja det är kul att drömma lite och fundera på hur man ska kunna göra sitt drömhus och få det att bli så häftigt och fint och praktiskt som möjligt.
Ja det är kul när det finns så många roliga idéer och det är kul att kunna få idéer av andra som man tror kommer att bli bra i sitt egna hem.
Ja det är något som är så bra och som man gärna gör. Det finns mycket som man kan hitta på och det kommer ju  hela tiden nya idéer också, det är något som aldrig tar slut och det är ju lite kul att det hela tiden kommer nytt och roligt att hitta på i sitt hem så att det blir ännu finare och så att man trivs.